Rólunk

2017. szeptember 03. 14:23 - Iconist

Márti és Emese - mi vagyunk az Iconist stylistjai! Az elmúlt években több száz nőt és férfit megszépítettünk, de időközben egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy stílusérzékünket a lakberendezés terén is kamatoztassuk. Így jött létre az Iconist Home Staging!

img_7106_1.jpg

Mi nemcsak egyszerű lakberendezéssel foglalkozunk, hanem Home Staginggel, ami a lakberendezésnek, illetve a home stylingnak egy olyan szakága, ami segít gyorsabban és magasabb áron eladni a lakásokat, házakat, irodákat. Foglalkoztunk már lakópark bemutató otthonával, átrendeztünk és értékesítettünk belvárosi lakásokat és külvárosi házat. Magyarországon a Home Staging ismertsége még igen gyerekcipőben jár, holott a fejlett piacokon ez ma már az ingatlan business egyik fő eleme.

Célunk, hogy hasznos és igényes tippeket adjunk azoknak a magánembereknek, akik éppen eladják a lakásukat/házukat, valamint szeretnénk felhívni az ingatlanpiac szereplőinek, ingatlanberuházóknak, befektetőknek a figyelmét a Home Stagingben rejlő üzleti potenciálra.

Kapcsolat:

gabor.marta@iconist.hu 

https://www.facebook.com/iconisthomestaging/

Telefon: 06 30 66 25 095

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iconist.blog.hu/api/trackback/id/tr7012800466
süti beállítások módosítása