Veres Pálné utca: Luxuslakás az 5. kerület szívében

2018. augusztus 30. 12:39 - Jova Timi

Befektető partnerünk ezúttal hosszútávú kiadás céljából vásárolt meg egy teljesen romos állapotban levő 5. kerületi lakást. Az alaprajz  átalakítása mellett teljeskörű felújítást végeztünk a lakásban, majd a környék és a potenciális bérlők luxusigényei mentén berendeztük és felkészítettük kiadásra. 
img_3394.jpg
Klasszikus investment staging projektről beszélhetünk, hiszen befektetési céllal vásárolta meg ügyfelünk a lakást és nem eladni, hanem kiadni vette. 
img_3403.jpg
Ez esetben a klasszikus ízlést, a beleszeretős home staging irányelveket felvállaltan elegáns stílusban, otthonosan, és nem csak jelzésértékű bútorokkal rendeztük be, hanem teljesen beköltözhető szintre hoztuk.
Az investment stagingnek ez a típusa érdekes elegye a lakberendezésnek (hiszen valaki számára hosszútávú otthont teremtünk) és a home stagingnek, hiszen nem ismerjük előre az illetőt, a berendezésnek uniszexnek és a közízlésnek, a célcsoport stílusának megfelelőnek kell lennie. 
Az ingatlant jelenleg egy külföldi producer lakja.
img_3411.jpg

img_3353.jpg

img_3376.jpg

img_3381.jpg

img_3417.jpg

img_3427.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iconist.blog.hu/api/trackback/id/tr4214210311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2018.09.02. 18:02:21

:) jajj, nagyon ügyesek vagytok .... nekem az általatok is használt típusú ágyak a kedvenceim most, egyszerűen nem tudok betelni velük :) Most épp ebbe vagyok szerelmes: www.riodesign.hu/ada-welle-maxliving-agyak-francia-agyak/palermo-agy, de a boxspringeseket is kedvelem.
süti beállítások módosítása